Se egen side med forklaring til allergener her
Ost og skinke. (g, m)
Rogn og pepperrot. (e, g sd)
Granateple og spirer. (sf, g, m)
Cheddar og dipp. (m)
m/cheddarost, vårløk, gressløk, rødløk, guacamole, salsa, rømme og jalapeños (m)
Bacon, cheddar, rødløk og gressløk (m)
Aioli. (e)
m/husets bruchetta miks med gourmet cherrytomater, pinnekjerner, pistasjepesto, burrata og ruccola. (g, l)
m/pistasjpesto, mortadellaskinke, burrata, ruccola og pistasjnøtter, pistasjpesto.(g, l)
Serveres på smørstekt surdeigsbrød med lun grov leverpostei, rødkålsalat, bacon, sopp, rotchips og mikrogrønt. (g, m, e)
Med serranoskinke, salamirose, chorizo, manchego, fikensyltetøy, oliven, saltbakte småpoteter med aioli, rotchips og surdeigsbrød med urtesmør
(g, m, e)
Med forbehold om prisendring
Egg og bacon, småpoteter og aioli. Til 11:30. (g, e)
Med Regnbuespaghetti, Edderkopp pølse, forskjellige snacks og en liten leke
m/pulled pork, bønner, jalapeños, cheddarost, vårløk, gressløk, rødløk, rømme, guacamole og salsa(m)
Rotchips, bacon, kylling, egg, aioli og avokado. (g, e)
Lun parmesankylling, småpoteter, aioli og surdeigsbrød (m, g, e)
M/ dagens digge tilbehør, surdeigsbrød og urtesmør (g)
* Spør servitør om dagens allergener
Parmesan, syltet rødløk, bacon og trøffelmajones. (g, e)
Bacon, cheddarost og rødløk
Syrlig, frisk og kremet burrata med nøye utvalgte cherrytomater, pinjekjerner og mikrogrønt (m)
Med forbehold om prisendring